Terbongkar! Tak Sampai 7 Hari Guna,

Bacaan Gula Dalam Badan Turun Dari 13.6 ke 6.8
Penawar Kencing Manis Paling Berkesan Setakat Ini!

..Lebih dari 15,769+ rakyat Malaysia yg berjaya bebas dari masalah kencing manis

(Disclaimer: Result may vary across individuals)



Saya yakin anda akan baca sampai habis…

Anda Menghidap Kencing Manis?

Kami faham, anda mungkin mengalami gejala-gejala seperti berikut:-

“Bacaan gula lebih 7.0 mmol/L hingga capai 20 lebih”

“Malam tidur tak lena, asyik nak ke tandas je”

“Kaki kebas, kalau luka pun tak rasa apa-apa, dan luka lambat sembuh”

“Mata makin rabun, badan cepat letih dan sering mengantuk”

“Dah cuba macam-macam petua, tapi masih tak berkesan”

“Ubatan hospital? Tak yah cakap la, memang dah berplastik telan. Sama jugak, malah makin teruk.”


AMARAN!

Jika anda terus membiarkan paras gula dalam badan anda lebih tinggi dari paras normal,bersedialah untuk terima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di bawah

Kegagalan fungsi buah pinggang

Serangan jantung

Tekanan darah tinggi

Angin ahmar atau stroke

Mata kabur menyebabkan risiko buta

Risiko potong anggota badan, kaki, tangan, dan sebagainya

Penyakit saraf

Anda Tak Keseorangan

1 Dari Pada 5 Orang Di Malaysia menghidap Kencing Manis


Satu daripada lima orang dewasa di Malaysia menghidap penyakit kencing manis. Angka yang amat membimbangkan itu meletakkan Malaysia di tangga ke-10 Di Dunia dengan jumlah penghidap kencing manis teramai mengikut pertubuhan kesihatan sedunia

Jangan Risau, Kini Anda Boleh Menarik Nafas Lega

Setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini bukan saya yang kata, tapi ianya adalah sabda baginda Rasulullah SAW!

Memperkenalkan, Produk G-Less

Dengan hanya 2 BIJI SEHARI, anda mampu mendapatkan kesihatan yang berkualiti dan mempunyai tahap kecergasan OPTIMUM untuk menjalankan aktiviti seharian anda!

Dlm 7 Hari Paras Kadar Gula Dah Turun

Kesan hebat yang akan anda perolehi selepas mengamalkan suplemen kesihatan terbaik G-Less. Diformulasikan khas untuk anda dengan ramuan-ramuan terbaik seperti Piper Nigrum, Trigonela Foenum dan Cuminum Cyminum. Produk G-Less ini pasti akan membuatkan anda teruja dengan kesannya!!

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Betul Ke G-Less Dapat Turunkan Kadar Gula

Punca utama kencing manis ialah kegagalan pankreas menghasilkan hormon yg secukupnya utk kegunaan badan dan kehadiran uric acid yg tinggi hingga merosakkan tisu/organ dalam badan. Salah satunya penyebab rabun.

Jadi disini bermulanya kandungan gula berlebihan apabila pankreas tidak dapat mengawal kemasukan gula didalam badan.

Estrak Peria Katak , Estrak Pecah Beling dan Estrak Mahkota Dewa diantara bahan semuljadi yang sangat baik utk kawal gula dalam darah. dan 7 bahan lain m’bantu melancarkan peredaran darah, tekanan darah dan sebagai antioksidan.

Gabungan 10 bahan ini sangat SEMPURNA untuk menjadikan badan dapat mengawal gula seterusnya hindar pnykit sperti sengal2, kerap kecing alam atau masalah kesihatan lain dihapuskan.

TERDAPAT 10 HERBA:-

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Khasiat-Khasiat yang terkandung dalam G-LESS

Daun Tin

Membantu menurunkan kadar kolestrol darah. Ia mengandungi salah satu antioksidan iaitu polifenol. Bahan ini juga baik untuk menyegarkan badan

Daun Pecah Beling

Mengandungi vitamin B1,B2 dan vitamin C. Baik untuk mengawal gula dalam darah. Ia juga boleh menurunkan kadar gula dalam darah dan baik untum mencegah kanser.

Peria Katak

Kaya dengan zat besi dan dapat merawat darah yang bertoksin dalam badan. Sangat baik untuk penghidap kencing manis

Misai Kucing

Membantu kurangkan kolestrol dalam darah. Baik untuk merawat lemah jantung, darah tinggi, kencing manis, sakit sendi dan batu karang

Mahkota Dewa

Membantu meningkatkan sistem imun dalam badan dan mengurangkan lemak di pembuluh darah.

Hempedu Bumi

Meningkatkan pertahanan badan untuk melawan penyakit dan merawat luka. Ia baik untuk memulihkan tenaga dan sentiasa cergas

Pegaga

Bantu meningkatkan aliran oksigen dan aliran darah dalam badan. Juga baik untuk merawat sengal sengal badan.

Lihat Sendiri Apa Kata Pengguna-Pengguna G-Less Ini

Meraka Semua
SANGAT BERPUAS HATI

Sudah Jarang Cucuk Hormon

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Mata jadi semakin terang

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Luka Semakin Sembuh

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Bacaan gula turun ke 6

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Kebas & Sengal Hilang

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Bacaan gula turun dari 13.6 ke 6.8

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Dah Tak Letih Di Siang Hari

(Disclaimer: Result may vary across individuals)

Kenapa Gless Terbaik Untuk Kencing Manis ?


GLess ade lebih 10 kandungan HERBA terbaik untuk Kencing Manis.
10 herba ini telah di iktiraf dan di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no KKM : MAL20001779TC.

Tiada bahan kimia dan Gless diberi sijil HALAL. Bermakna ianya 100% selamat untuk diamalkan.

Kesan Hebat G-Less

  • Connector.

    Membantu & Merawat

    Membantu/merawat badan anda dari masalah DIABETES, DARAH TINGGI, MASALAH KOLESTROL dalam badan

  • Connector.

    Bacaan Gula Diturunkan

    Membantu dalam menurunkan bacaan gula darah ke paras yang normal

  • Connector.

    Penyembuhan Luka

    Mempercepatkan kadar peyembuhan luka dan mengelakkan dari perlu dipotong

  • Connector.

    Berkesan Mencegah

    Berkesan mencegah kekurangan hormon dan mengurangkan lebihan gula dalam darah

  • Connector.

    Melancarkan Sistem

    Melancarkan sistem peredaran darah

  • Connector.

    Kawalan Tekanan Darah TInggi

    Menurunkan dan mengawal tekanan darah tinggi secara konsisten

  • Connector.

    Turunkan Berat Badan

    Bantu anda untuk turunkan berat badan

Soalan-Soalan Lazim Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  • Connector.

    Siapa yang tak boleh makan G-Less?

    Pesakit berumur 14 tahun dan kebawah, perempuan mengandung, ada kanser, cyst, fybroid, thyroid dan masalah buah pinggang DILARANG UNTUK AMBIL produk G-Less ini

  • Connector.

    Ada kesan sampingan ke?

    G-Less adalah 100% daripada ekstrak herba, diuji dan kesan sampingan amat minimum. Terbukti selamat untuk diamalkan. Nombor kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM): MAL20001779TC. Nombor rujukan Halal: JAKIM (MS 2200:4922 045-11/2010). Produk ini keluaran Sejagat Global, syarikat bumiputera dan dikilangkan di Malaysia

  • Connector.

    Saya boleh terus berhenti makan ubat ke?

    Teruskan pengambilan ubat-ubatan mengikut arahan doktor. JANGAN berhenti pemakanan ubat anda KECUALI atas saranan doktor SAHAJA

  • Connector.

    Sebotol ada berapa biji & Bagaimana cara makan?

    Sebotol G-Less mengandungi 50 biji kapsul. Untuk kesan maksimum ambil 2 biji pagi (sebelum makan) dan 2 biji malam (sebelum makan). Boleh juga amalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam

  • Connector.

    Perlu makan berterusan atau tidak?

    Kami sarankan penggunaan yang terbaik adalah sekurang-kurangnya 3 bulan. Sekiranya mencapai tahap yang diingini, boleh berhenti makan produk ini bila-bila masa sahaja. Jaga pemakanan dan amalkan gaya hidup sihat

  • Connector.

    Pantang-larang dan bagaimana nak dapatkan kesan pantas / terbaik?

    Kawal pemakanan berlemak dan bergula tinggi. Amalkan gaya hidup sihat dengan memperbanyakkan senaman-senaman ringan. Dapatkan rehat dan tidur secukupnya setiap hari. Elakkan minuman yg ber-kafein seperti kopi dan nescafe, dan bergula tinggi seperti air gas. Banyakkan minum air kosong untuk memenuhi keperluan badan anda

Okay, saya berminat.
Berapa Harga Produk G-Less Ni?

Harga asal produk ini adalah RM200 sebotol.
Tapi anda tak perlu risau sbb hari ni, saya nak bagi promo special untuk anda.

Harga Offer Terhad G-less

Untuk tempoh terhad. Sekiranya anda membuat tempahan sekarang, maka anda dapat berjimat sehingga RM320.

Tempah sekarang selagi stock Promo masih ada!


Pakej Percubaan

RM120

  • 1 Botol G-less
  • Boleh Tahan Sebulan
  • Kos Pos Percuma
  • Anda Jimat RM50
Tempah Sekarang!

Pakej Untung

RM280

  • 3 Botol G-less
  • Boleh Tahan 3 Bulan
  • Kos Pos Percuma
  • Anda Jimat RM320
Tempah Sekarang!

Penghantaran pantas 1-3 hari bekerja

Penghantaran poslaju percuma ke seluruh Malaysia

Jaminan Ganti 1:1 sekiranya barang rosak ketika poslaju hantar

Tak perlu keluar rumah/pejabat. Kami hantarkan terus sampai depan pintu rumah/pejabat


Cuma serendah RM3.10 sehari untuk anda kembali ceria tanpa risau tentang masalah kandungan gula yang tinggi dalam badan anda. Apalah sangat RM3.10 jika dibandingkan dengan kos makan tengah hari anda.

So macam mana, masih was-was nak cuba?
Masih nak kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI!

TAHNIAH!!! Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain anda memang
TERINGIN SANGAT NAK CUBA G-LESS.

Anda Alamilah Sendiri Perubahan Luar Biasa!

Jadi Untuk Hari ini 17/11/2018, Kami Nak Bagi Harga Diskaun Yang Tak Mungkin Anda Lepaskan.

Whatsapp Saya Sekarang!
Saya Tunggu di Whatsapp ok?

+6016-2214 207


Setakat hari ini 17/11/2018, Stok kami

CUMA TINGGAL
769 UNIT
SAHAJA LAGI

Dapatkan sekarang sebelum orang lain ambil.

SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini 17/11/2018 dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup.
Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..